Algemeen

We bieden uitgebreide autotransportdiensten door heel Europa, inclusief open en gesloten transportopties, levering van deur tot deur en versnelde verzending.

We kunnen auto’s en bussen vervoeren. Als je een speciaal verzoek hebt, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Ja, alle voertuigen die worden vervoerd door Transporting Highway zijn volledig verzekerd tegen eventuele schade tijdens het transport.

Onze kantooruren zijn maandag tot vrijdag van 9:00 AM tot 6:00 PM CET. Voor dringende zaken buiten deze uren kunt u ons mailen of bellen, en we zullen zo snel mogelijk reageren.

Je kunt onze klantenservice bereiken per telefoon, e-mail of via het contactformulier op onze website. Ga naar onze pagina Contact opnemen voor meer informatie.

Boekingsproces

Je kunt gemakkelijk een offerte aanvragen met onze directe prijscalculator op onze website. Voer gewoon je transportgegevens in en je ontvangt een offerte zonder verborgen kosten.

Je kunt onze diensten rechtstreeks boeken via onze website. Volg na ontvangst van je offerte de stappen om het boekingsproces te voltooien. Als je hulp nodig hebt, staat onze klantenservice voor je klaar.

Ja, je kunt een specifieke ophaaldatum aanvragen tijdens het boekingsproces. We zullen ons best doen om aan de datum van je voorkeur te voldoen.

Bij het boeken moet je details opgeven over je voertuig, de ophaal- en afleverlocaties en de gewenste data. Voor speciale verzoeken kan aanvullende informatie nodig zijn.

Ja, je kunt je bestelling annuleren. Houd er echter rekening mee dat er annuleringskosten van toepassing kunnen zijn, afhankelijk van het tijdstip van je annulering. Neem contact op met onze klantenservice voor hulp bij annuleringen en terugbetalingen.

Betaling en prijzen

We accepteren verschillende betalingsmethoden, waaronder creditcards/debetkaarten en bankoverschrijvingen. Neem voor gedetailleerde informatie contact op met ons ondersteuningsteam.

Nee, onze offertes zijn transparant en inclusief alle kosten. Er zijn geen verborgen kosten.

Restitutie is mogelijk als je binnen de aangegeven periode annuleert. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over ons restitutiebeleid.

Tijdens transport

Levertijden variëren meestal van 3 tot 7 dagen voor de meeste landen. Levertijden kunnen echter variëren afhankelijk van de specifieke route en transportmethode die is gekozen.

Ja, we bieden real-time tracking voor al onze zendingen. Je ontvangt een volgnummer zodra je voertuig is opgehaald, zodat je de voortgang online kunt volgen.

In het onwaarschijnlijke geval dat je voertuig beschadigd raakt, documenteer de schade dan met foto’s en neem onmiddellijk contact met ons op. Onze verzekering dekt de noodzakelijke reparaties.

Als er vertragingen zijn, zal ons team je direct op de hoogte stellen en updates geven. We streven naar tijdige leveringen, maar houden je op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Uw voertuig voorbereiden

Raadpleeg onze Complete gids voor het transportklaar maken van je voertuig op onze blog voor gedetailleerde instructies. De belangrijkste stappen zijn het verwijderen van persoonlijke spullen, ervoor zorgen dat het voertuig in goede staat verkeert en het documenteren van eventuele schade.

Ja, we raden aan om alle persoonlijke spullen uit je voertuig te halen om schade of verlies tijdens het transport te voorkomen.

Ja, je auto wassen voor het transport kan jou en de chauffeur helpen om eventuele bestaande schade te identificeren en te zorgen voor een nauwkeurig inspectierapport.

We raden aan om een kwart tank brandstof in je voertuig te laten. Dit is voldoende om te laden en lossen terwijl het gewicht van je auto beheersbaar blijft.

Ja, je kunt je bestelling annuleren. Houd er echter rekening mee dat er annuleringskosten van toepassing kunnen zijn, afhankelijk van het tijdstip van je annulering. Neem contact op met onze klantenservice voor hulp bij annuleringen en terugbetalingen.

Staat je vraag er niet bij?

Neem gerust contact op met ons ondersteuningsteam

WhatsApp +31 8 51 09 11 28